Dak- en gevelonderhoud door De Dakcentrale uit Amsterdam

Neem direct contact op

Als u eigenaar bent van een huis of een bedrijfspand, dan kent u het belang van goed onderhoud. Niet alleen houdt u dan uw huis in goede conditie, maar u kunt uzelf daarmee ook grote kosten besparen. Wij raden u dan ook aan om een professioneel bedrijf in te schakelen dat regelmatig dak- en gevelonderhoud voor u kan plegen. De Dakcentrale is zo'n bedrijf. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst die met passie voor hun werk voor u aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat uw dak en gevel altijd in perfecte conditie zijn. Dit is niet alleen goed voor het aangezicht van uw huis, maar ook voor uw portemonnee. 

Wij zijn actief in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Dakonderhoud bij De Dakcentrale

De meeste lekkages komen voort uit slecht onderhoud. Dit kan voorkomen worden door controle en periodiek onderhoud.

Belangrijk is dat in sommige gevallen uw verzekeringsmaatschappij niet tot vergoeding van de schade wenst over te gaan wegens achterstallig onderhoud aan uw dakbedekking. Uw dakbedekking kan al jarenlang lekken zonder dat u dit merkt. In vakjargon noemen wij dit het 'doorzweten' van de dakbedekking. Indien dit na lange tijd opgemerkt wordt door bijvoorbeeld bruine kringen in uw plafond, is het vaak al veel te laat. De isolatielaag is dan verzadigd door water of de houten dakconstructie is dusdanig aangetast door verrotting dat er hoge kosten voor herstel of vernieuwing gemaakt moeten worden die vaak niet door de verzekering gedekt worden. 

Controle van uw dak is dus van essentieel belang. Naast het controleren van uw dak controleren wij ook de dakdekking en worden uw goten en afvoeren grondig schoongemaakt. Bij dakpannen controleren wij tevens op gebroken pannen en schudden we waar nodig de pannen op om deze weer recht te leggen. Daarnaast doen wij controle op de shingles en het loodwerk.


Een jaarcontract bij ons kost 125,- exclusief btw bij standaard daken met een oppervlakte van maximaal 150 m2. Hieronder vallen: 

  • Bitumen daken
  • Dakpannen
  • Leien daken 
  • Zinken daken
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw gevel netjes onderhouden

Ook voor gevelonderhoud in en om Amsterdam kunt u contact met ons opnemen. De Dakcentrale is een bedrijf waar altijd gewerkt wordt met de beste materialen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw gevel perfect onderhouden wordt. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u graag wilt dat wij een reparatie uitvoeren, maar met regelmatig onderhoud kunt u juist de hoge kosten die hierbij om de hoek komen kijken vermijden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak met een van onze professionals maken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.