Daklekkage? Schakel de dakdekkers uit Amsterdam in

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De Dakcentrale startte in 1980 met de werkzaamheden die horen bij alle soorten en maten dakbedekking. Wij zijn sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking: bitumen, lei, shingles, zink, koper en meer. Ook maken wij uw dakterras, verzorgen we uw dakkapellen, impregneren we schoorstenen en gevels, speuren we lekkages op en repareren en isoleren we uw dak. Uw gevel onderhouden? Ook daarvoor schiet De Dakcentrale te hulp.  

Wij zijn actief in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Ervaren dakdekkers

Als u op zoek bent naar een dakdekker met ervaring, neem dan contact op met De Dakcentrale. Bij ons bedrijf werken mensen die al jarenlang werkzaamheden op daken uitvoeren. Wij bieden u een scherpe prijs, de hoogste kwaliteit en 10 jaar garantie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte. Deze is altijd geheel vrijblijvend en gratis op te vragen. U kunt dit telefonisch doen, maar ook per mail sturen wij u graag een offerte toe. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed onderhouden wordt, want een slecht onderhouden dak kan zeer nadelige gevolgen hebben.

Bekijk onze diensten

Scherp in prijs en kwaliteit

De Dakcentrale werkt met aantrekkelijke tarieven en perfecte kwaliteit en afwerking. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een jaarlijkse controle van het dak met daarbij inbegrepen het schoonmaken van de afvoeren en goten.

Dakonderhoud bij De Dakcentrale