Werkzaamheden van De Dakcentrale uit Amsterdam 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u een eigen huis heeft, dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Dit houdt ook in dat u regelmatig naar uw dak moet laten kijken. Als er problemen met uw dak ontstaan kan dit voor lekkage of andere vormen van schade zorgen. Een professionele dakdekker kan dan uitkomst bieden. Bent u op zoek naar dakdekkers in en om Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met De Dakcentrale. Wij zijn expert op het gebied van isolatie van daken, opsporing en herstel van lekkages, herstel van gevolgschade, voorbereiding en productie van dakterrassen, verzorging van dakkapellen en tot slot het impregneren van schoorstenen, borstweringen en gevels. 

Wij zijn actief in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Dakisolatie

Uw dak isoleren is altijd een slimme keus, zeker als u dit door experts laat doen. Isolatie draagt onder andere bij aan verkoeling in de zomer en het vasthouden van warmte in de winter. Daarnaast zorgt het isoleren van uw dak voor een flinke energiebesparing. 

Neem vrijblijvend contact op met de professionals van De Dakcentrale om meer informatie in te winnen. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt zo snel mogelijk een duidelijke prijsindicatie en meer informatie over dakisolatie.

Vraag naar dakisolatie

Daklekkage opsporen en verhelpen

Heeft u lekkage aan uw dak? Dan is het tijd dat hier iets aan wordt gedaan. Wacht niet te lang met het inschakelen van een professionele dakdekker. Een kleine lekkage kan al snel uitgroeien tot een grote lekkage en dan heeft u pas echt een probleem. Er zullen dan aanzienlijke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, wat hoge kosten met zich meebrengt.

Bij De Dakcentrale zorgen wij ervoor dat uw daklekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Beter nog: wij kunnen ervoor zorgen dat een daklekkage repareren helemaal niet nodig is. Door regelmatig onderhoud te plegen kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak zich altijd in perfecte staat bevindt

Daklekkage is een vervelend probleem waar veel mensen op den duur mee te maken krijgen. Vaak kan de lekkage verholpen worden, maar het kan ook zo zijn dat er al een structureel probleem bestaat, wat hoge kosten met zich meebrengt. Denk daarbij aan het 'doorzweten' van uw dak, waarbij lekkage wordt opgevangen door het isolatiemateriaal, dat hierdoor helemaal verzadigd raakt en geheel vervangen moet worden. Neem contact op met De Dakcentrale als u vragen heeft of een offerte aan wilt vragen.

Schade herstellen

Is uw dak hoognodig aan een reparatie toe? Heeft u bijvoorbeeld stormschade of gebroken en scheefliggende pannen? Neem in een dergelijk geval direct contact op met De Dakcentrale. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring, die we graag inzetten om ook de schade aan uw dak te verhelpen.

De Dakcentrale staat voor u klaar om uw dak te repareren. Wij snappen dat u niet lang met de problemen van uw dak wilt blijven zitten. Als u bijvoorbeeld last heeft van lekkage door schade, dan kan dit op zijn beurt weer schade aan uw gehele woning aanrichten. Laat ons in dit geval snel uw schade herstellen om erger te voorkomen.

Voor alle soorten dakreparaties in en om Amsterdam neemt u contact op met De Dakcentrale. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die voor u aan de slag gaan en die razendsnel een professionele reparatie uit kunnen voeren. We gaan hierbij altijd grondig te werk. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat de problemen na verloop van tijd weer terugkeren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Maak een afspraak

Dakterrassen en dakkapellen

Trotse eigenaar in spe van een heerlijk dakterras? Vraag De Dakcentrale naar de mogelijkheden. Wij maken en bereiden de bouw van uw dakterras met plezier voor u voor. Wij hebben al vele dakterrassen voor eerdere klanten gemaakt en weten wat er allemaal bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een goede isolatie en een waterdichte constructie.

Ook voor het onderhoud van uw dakkapel bent u bij De Dakcentrale aan het goede adres. Wij weten precies waaraan goed onderhoud van een dakkapel moet voldoen, controleren meteen het lood en zorgen ervoor dat de goot ook netjes schoongemaakt wordt.

Vraag naar dakterrassen en dakkapellen

Impregneren van schoorsteen, borstwering en gevels

Vergeet de impregnatie van uw schoorsteen, borstwering en gevel niet! Niet alleen zorgt impregneren ervoor dat uw gevel en schoorsteen beschermd zijn tegen de weersomstandigheden, uw huis gaat ook nog eens veel langer mee. Een gevel, schoorsteen of borstwering impregneren zorgt ervoor dat de muur geen water meer doorlaat.

Impregneren wordt vaak gedaan bij buitenmuren waar veel vocht in zit. Er zijn meerdere oorzaken voor dit vocht in de muur. Het kan bijvoorbeeld voorkomen door optrekkend vocht of door vocht van buitenaf. Impregneren maakt het oppervlak waterafstotend, doordat de poriën van het geïmpregneerde materiaal, vaak steen, afgesloten worden. Daarnaast maakt impregneren het oppervlak schimmelwerend, beschermt het tegen zure regen en is het zelfs brandvertragend! In impregneer zit namelijk een brandvertragende stof die uw woning beter bestand maakt tegen brand. Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden